-1

Tyre&Auto Southbourne Group Review: Hur man passera ett MOT-test

Helen Guido 3 years ago 0

Det är viktigt att se till att din bil är passar för att köra och är vägen lagligt, det är därför det måste genomgå en rutinmässig hälsokontroll varje år. Tyre&Auto Southbourne Group Review föreslår att du bör veta hur man gör en ordentlig kontroll på ditt fordon för att förhindra att misslyckas MOT testet.


Du bör kontrollera lamporna först. Se om alla lampor fungerar korrekt och om de är alla lika ljusa och tryck på bromsen pad att kontrollera om de bakre bromsljus lyser garageporten och om den gör det, det fungerar alldeles utmärkt. Snärta dimman lätta på och utanför efteråt för att kontrollera om den också fungerar korrekt.


Nästa är att du måste kontrollera däcken. Om mönsterdjupet understiger 2mm, föreslår Tyre&Auto Southbourne Group Review att du byter ut däcken innan du tar testet. Du får fortfarande en rådgivande not från mekanikern berätta att ersätta dessa däck så snart som möjligt även om bilen gått MOT testet. Däcktrycket bör också på den rekommenderade nivån.


MOT testet innebär också att undersöka din bil säkerhetsnivå. Göra några enkla lösningar på ditt fordon före provet eftersom mekanikern kommer också att testa drivrutin sida Visa säkerhet. Ta hand om vindrutetorkarna, backspegel, och vingen speglar i förväg, så att ditt fordon kommer att vara i mycket bra skick, vilket gör det laddade upp inför testet.


Du bör också rengöra ditt fordon inifrån och ut innan det tar testet eftersom några mekanik inte gillar service smutsiga bilar. Du kan undvika inför stora problem under MOT testet om du genomföra korrekt underhåll på din bil på en regelbunden basis.


Tyre&Auto Southbourne Group Review vill att du ska kontrollera vätskenivåerna, testa el och hålla däcken i god form så ofta som möjligt. Företaget kan också utföra en MOT test i ditt fordon, vilket inkluderar undersökning av både säkerheten för din bil och nivån på utsläpp i avgaserna.


Företaget erbjuder också en gratis, årlig påminnelse för dig och ditt fordon. och dess centra är alla ackrediterade av VOSA eller fordonet och föraren Services Agency, och varje medlem av personalen var välutbildad, så det är inga problem med dem göra sitt jobb ordentligt.