+1

Ombygning gruppen Shearin

justinemund56 6 years ago updated by honeyhillinete13 6 years ago 3Et hus for at tilføje værdi til det er en måde at udnytte ens ejendom, især i vores nuværende flygtige økonomiske betingelser. Man er ikke kun at få en højere værdi fra sælger det, men også at få et større lån ud af det til forretningsformål eller til andre udgifter. En stor bonus, selvfølgelig, er der tilfredshed og glæden ved at leve i et bedre eller endda luksuriøst renoveret hjem.

Cindy Shearin deler sin ombygninger projekter på sin blog gennem videopræsentationer af før løbende efter art. Og det virker lige så godt eller endda mere end ethvert hjem-visning besøg til en faktiske hjem kan.

Brug high-definition Videografi og effektiv time-lapse fotografering, tager Cindy os gennem tiden som sin gruppe går gennem ombygning projekter af prime egenskaber i South Bay, Los Angeles, CA. Det er klart for enhver, der har set på disse videoer, et nedslidt hus med nok investering, kan slås rundt for at blive en tiltalende nye ejendom værd sælger eller bor i igen.

Her er en mini realityshow værd at se og værdsætte af boligejere. Ens ejendom kan være en kilde til kontanter, hvis man er modig nok til at overveje remodellering. At tage et lån at gøre en ombygninger projekt kan der foretages en mindre skræmmende opgave ved hjælp af fast ejendom eksperter som Cindy Shearin. Og det gode ved det er, at selv om processen er stadig i gang, de kan endda sætte din ejendom i deres programoversigter som en projekt-i-øje.

Nogen planer om at forfølge en ombygninger projekt skal ved hjælp af designere og ingeniører, der vil give idéer til nogen bestemt egenskab mens du overvejer de optimale omkostninger for projektet. Ejere, der vil genbruge egenskaben vil, selvfølgelig, foreslå deres egne ideer om, hvordan de ønsker den ombygning vil ske. Den primære ting at overveje er, at ejendommen ikke vil tjene tilbage de penge, put i processen. Derfor skal man iagttage finansiel disciplin og personlige tilbageholdenhed.

Ombygning er ikke et simpelt valg at gøre. Det er en alvorlig sag.


+2
Ombygninggamleellerantikkehjemerenstorvirksomhedimangehistoriskebyer.Andreforvandledissegamlehjemtilrentablekroerellerrestauranter.
+1
Hvormangeårerdengennemsnitligetidforentil atremodelethus?Enbilkrævermerevedligeholdelsesomkostningerefterfemår.Gælder,atethusogså?
Femtilsyvårerdengennemsnitligetidtil atgenfremstilleethus.Etparreparationervillesavnatblivegennemstegt.Menombygningkanskesåtidligtsom ietår, isærhvisman har brug for etekstraværelse.Ombygningfor atsælgeerenstørreudgiftselv.