0

Om Capitol Medical Group

lisashearin 6 years ago 0

Capitol Medical Group ( CMG ) er blevet yde pleje til patienter fra fødsel til 21 år gammel i Washington DC -området siden 1987. Det er et privilegium og ære for os at deltage i pleje af dine børn og se dem vokse . Vores team af udbydere er forpligtet til at levere omfattende lægebehandling med den nyeste medicinske viden tilgængelig . Capitol Medical Group består af syv bord-certificeret børnelæger , en pædiatrisk sygeplejerske praktiserende læge , en certificeret amning konsulent , og cirka 20 sygepleje og medicinsk hjælpepersonale.

På Capitol Medical Group , er vi stolte af at tilbyde nogle af de bredeste og mest varierede samling af pædiatrisk erfaring og viden på området Washington . Vi er stolte af at levere state of the art lægehjælp med en følsomhed over for den kulturelle egenart af vores familier. Vi ser frem til at udvikle et langvarigt forhold med dig og din familie og til at hjælpe dine børn vokse ind i sunde glade voksne.


In memoriam
http://www.capitolmedicalgroup.com/
Richard Lee Jones, der grundlagde Capitol Medical Group i 1987, døde juli 2012. Hans engagement og lidenskab i omsorgen for børn og deres familier vil altid være med os.