+1

How do I recover from Crash on Start?

Benjamin Bertrand 6 years ago 0

***First off, I believe that I have bad RAM, because this machine will seg fault out of the blue. However, periodic "memtest"s (and the Apple Store geniuses) indicate nothing wrong with the hardware. Apple refused to replace it, stating that it was a bad Java version, because all my core dumps were running Java apps when they crashed. That doesn't explain the Ruby, Python or C code that can seg fault for no reason either... 


Sadly, Sublime Text 2 crashed today. (http://pastebin.com/Nn01swWN) 

Even sadder, I cannot get past this system alert popup; it keeps crashing on launch.


`

Unable to run package setup:


Traceback (most recent call last):

  File "./PackageSetup.py", line 165, in upgrade

    upgradePackage(pkg, pristinedir, datadir, backupdir)

  File "./PackageSetup.py", line 158, in upgradePackage

    os.path.join(backupdir, base), inhibitOverwrite)

  File "./PackageSetup.py", line 90, in upgradeArchive

    writeFile(fname, newar.read(f))

  File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/zipfile.py", line 834, in read

    return self.open(name, "r", pwd).read()

  File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/zipfile.py", line 857, in open

    zinfo = self.getinfo(name)

  File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/zipfile.py", line 824, in getinfo

    'There is no item named %r in the archive' % name)


KeyError: "There is no item named u'nathos-sass-textmate-bundle-d6d079e/Snippets/expression(\\u2026).tmSnippet' in the archive"

`

What can I do to use this app? Just reinstall it? I tried to remove the "Data" folder, but all I see are Backup, Installed Packages, Pristine Packages, Settings. 


>>> Okay, before submitting this question, I pulled all installed packages out of ~/Library/Application\ Support/Sublime\ Text\ 2/Installed\ Packages and onto ~/Desktop. Then relaunched the program. It complained about missing some extension. So I dragged them back. It works! 

Until I close it... 

When I relaunch, I get the exact same popup. And it closes when I click "Ok."